2011.
február
08. 14:17

Retiküllel pörölyök ellen

Címkék:
táska Kőtörő kalapácsokkal felfegyverkezett fél tucat férfit futamított meg egy szál retiküllel egy nyugdíjas asszony Nagy-Britanniában. Az összecsapás egy ékszerbolt előtt történt Northampton városában. A hat férfi motorokkal érkezett a bolthoz, hárman leugrottak, hatalmas kalapácsaikkal betörték az üzlet kirakatát, majd elkezdték kiszedegetni az ékszereket. A boltbeliek, csakúgy mint a járókelők, dermedten nézték a történést, nem úgy egy idősebb nő, aki odarohant a bukósisakos rablókhoz, táskáját két kézre fogta és azzal kezdte csépelni a kalapácsos férfiakat. Azok annyira megdöbbentek a váratlan támadástól, továbbá támadójuk korától és nemétől, hogy a boltbelieknek sikerült lehúzniuk a védőrácsot.

A küzdelem nem tartott sokáig, a végeredmény: Pörölyös férfi (csapat) - ridikülös néni (egyes) = 0:1 A banda ugyanis hanyatt-homlok menekülőre fogta. Ketten annyira igyekeztek kereket oldani, hogy felborultak mopedjükkel. Egyiküket a járókelők a földön marasztalták a rendőrség megérkezéséig. A bandából négyen - 18, 22, 25 és 39 évesek - már rács mögött vannak. Senki sem sérült meg, és az összes ékszer megvan. A rablók minden zsákmányukat hátrahagyták menekülésükkor a retikülös amazon elől - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Forrás: hir3.hu

Vissza
2010.
március
23. 18:59

Börtönbüntetésre ítélték "a nyugdíjasok bandáját"

Börtönbüntetésre ítélték "a nyugdíjasok bandáját" Elmarasztalta és börtönbüntetésre ítélte kedden egy német bíróság a "nyugdíjasok bandája" nevű csoport tagjait, akik tavaly elraboltak és pénzátutalásra kényszerítettek egy befektetési tanácsadót.
Tovább
2010.
június
11. 11:02

Ellátta a rablók baját a nyugdíjas bokszoló

Ellátta a rablók baját a nyugdíjas bokszoló Késsel és vasvillával védte feleségét és futamította meg a rájuk törő álarcosokat a 75 éves Laci bácsi. Az idős férfi korábban bokszolt, így tudta megfutamítani a rablókat.
Tovább
2010.
március
12. 09:01

Harci eszköznek is jó a sétabot

Harci eszköznek is jó a sétabot Önvédelmi járóbot tanfolyamot tart időseknek egy brit nyugdíjas. A 61 éves nagypapa, Kevin Garwood háromszoros feketeöves dzsúdós. Maga fejlesztette ki bot-harcművészetét egyebek közt kardvívási, szuronydöfési technikákat tanulmányozva és beleépítve. Tanítványai 50 év feletti mozgásukban korlátozottak. A legidősebb 76 esztendős. Mindegyikük 90 centi hosszú, botra kényszerül járáskor.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART