2009.
november
23. 07:26

Sikeres volt az első Nyugdíjas Expo

Címkék:
Nyugdíjas Expo A Syma csarnokban rendezett kiállításon bő kínálat volt tanácsokból, ötletekből az egészség megőrzésére, kikapcsolódásra és szórakozásra, de információt adtak az életjáradékról vagy nyugdíjelőlegről, és a bűnmegelőzésről is az érdeklődőknek. Több nyugdíjas szervezet is képviseltette magát.

A csarnok mindhárom nap tele volt, a nyugdíjas szervezetek vidékről is elhozták érdeklődő tagjaikat. A kiállításon mindenféle szolgáltatás megtalálható volt az egészségtől az utazásig, volt standjuk az időseket kedvezményes árakkal váró szállodáknak és gyógyfürdőknek, ahogy a drágább, de magasabb szintű szolgáltatásokat kínáló hotelek is jelen voltak.

A Nyugdíjas Expo az egészség megőrzéséről is szólt, így több helyszínen is megmérethették az érdeklődők a vérnyomásukat, a vércukorszintjüket, a szűrőbuszon egyéb vizsgálatokat is el lehetett végeztetni. Ki lehetett próbálni az egyedül élők biztonságát védő segélyhívó készüléket, jelen voltak az öregeket veszélyekre felkészítő rendőrök, és fogyasztóvédők, ahogy a Szociális Minisztérium munkatársai is. A kiállítás látogatóit folyamatosan szórakoztatták zenészek, énekesek, humoristák, tehát aki elfárdt a nézelődésben, az sem unatkozott az expón.

A rendezvény sikere minden bizonnyal arra ösztönzi a szervezőket, hogy jövőre, sőt azután is megrendezzék a nyugdíjasok expóját.

Vissza
2009.
november
07. 15:39

A bankok egy része külön foglalkozik a nyugdíjasokkal

A bankok egy része külön foglalkozik a nyugdíjasokkal A nyugdíjasok joggal kérhetik, hogy nekik ugyanúgy személyre szabott ajánlatot tegyenek a bankok, mint a fiataloknak. Erre már több pénzintézet is felkészült, különleges ajánlatokkal várják a nyugdíjasokat. Érdemes tehát megnézni az ajánlatokat, mert egy bankváltással spórolhatunk.
Tovább
2009.
november
08. 19:55

Idősek klubja uniós támogatással

Jövő év elején korszerű, akadálymentes klubot vehetnek birtokba az idős emberek Csornán, a fejlesztést uniós támogatással hozzák tető alá.
Tovább
2009.
november
11. 18:28

Nyugdíjas expo

Nyugdíjas expo A Syma Csarnokban rendezik november 20. és 22. között az I. Nyugdíjas Expót. Több, mint 100 kiállító várja a látogatókat, akik ingyenes szűrővizsgálatokon is részt vehetnek – erről tájékoztatták ma a sajtót a szervezők.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART