2011.
szeptember
22. 09:26

Soros nyugdíjasként lett a 7. leggazdagabb amerikai

Címkék:
Soros György Kifejezetten jól ment tavaly a hedge fund kezelőknek, többen közülük nagyot ugrottak előre a Forbes magazin leggazdagabbak listáján. Kiemelkedik közülük Soros György, aki ugyan már nyugdíjas, de cége, a Soros Fund Management igen jól forgatta a befektetők pénzét. A Forbes szerint Soros vagyonkája szerény 8 milliárd dollárral gyarapodott tavaly, 22 milliárdra, ami a 7. helyre repítette a magyar származású befektetőgurut.

Nem semmi, hogy a négyszázas listán 18 hegde fund manager szerepel, a meggazdagodás egyszerű útja tehát az, hogy jól kezeljük a milliomosok pénzét. A lista érdekessége az is, hogy a Forbes szerint még a tavaly nagyot bukó John Paulson is növelte vagyonkáját, amivel a 17.a listán.

Forrás: ecoline.hu

Vissza
2011.
július
27. 10:12

Soros bezárta alapját és nyugdíjba vonult

Soros bezárta alapját és nyugdíjba vonult A magyar származású befektetési guru 81 éves korában úgy tűnik, hogy tényleg kisnyugdíjas lesz, és felhagy az aktív vagyonkezeléssel. Az alapkezelője visszafizeti a külső befektetők pénzét és csak a családi vagyont kezeli tovább a Bloomberg hírügynökség szerint.
Tovább
2011.
szeptember
07. 16:10

Soros: a 2008-asnál is rettenetesebb válság jöhet

Soros: a 2008-asnál is rettenetesebb válság jöhet Soros György szerint a most kibontakozó válság sokkal rosszabb lehet, mint amit a Lehman Brothers 2008. szeptemberi bedőlése után megtapasztalhatott a világ. Ha egy nagy európai bank bedől, amire van esély, az az akkori pániknál is nagyobb horrort hozhat a pénzpiacokon.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART