2010.
szeptember
06. 17:37

Szerdánként olcsóbban vásárolhatnak a nyugdíjasok - Németországban

Vásárlás Igazolványuk felmutatásával minden szerdán egész nap tíz százalékos árengedménnyel vásárolhatnak a Zielpunkt (az egykor Magyarországon is jelenlevő Plus német megfelelője) üzletekben a nyugdíjasok.

A Zielpunkt üzletekben az engedményt a kasszánál a végösszegből vonják le. Az akció a már eleve kedvezményes árú saját márkás termékekre is vonatkozik.

"Örülünk, hogy a hűséges nyugdíjas vásárlóinknak egy ilyen akcióval tudunk szolgálni. Ezzel a mínusz tíz százalékkal is szeretnénk köszönetet mondani a sok éves hűségért” - mondta Jeanne Ligthart marketing menedzser és hozzátette: úgy látjuk, hogy ennek az idősek is örülnek, mert azonnal és közvetlenül tudják érvényesíteni a kedvezményt.

Forrás: élelmiszeronline

Vissza
2010.
augusztus
19. 08:56

A nyugdíjasokra utaznak az árubemutató cégek

A nyugdíjasokra utaznak az árubemutató cégek Tízből kilenc árubemutatót szervező cégnél talált szabálytalanságokat a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, a cégek közül minden ötödik az APEH vizsgálatain is megbukott.
Tovább
2010.
május
06. 08:09

Az uniós nyugdíjasnak is jár a kedvezmény

Az uniós nyugdíjasnak is jár a kedvezmény Jogsértő volt, hogy a strand a kedvezményes belépőknél különbséget tett a magyar és más uniós ország nyugdíjasai közt.
Tovább
2010.
február
28. 11:18

Hétfőtől regisztrációs jegyet kell váltani

Hétfőtől regisztrációs jegyet kell váltani Hétfőtől regisztrációs jegyet kell váltaniuk az ingyenesen utazóknak is. A kormány szerint a jegytípussal nyomon követhetővé válnak az utazások, s tervezhetőbbek lesznek a menetrendek.
Tovább
2010.
április
25. 18:44

Kedvezményes hevederzár program

Kedvezményes hevederzár program Újbudán egy 80 éves asszony is részese annak a hevederzár programnak, mely 300 kerületi nyugdíjas és nagycsaládos háztartásban tette biztonságosabbá a mindennapokat.
Tovább
2009.
december
12. 11:30

Kevésbé sújtja az áremelkedés a nyugdíjasokat

Kevésbé sújtja az áremelkedés a nyugdíjasokat Az előzetesen vártnak megfelelően ismét 5 százalék fölé emelkedett a pénzromlás üteme novemberben az októberi 4,7 százalék után. A nyugdíjas infláció az októberi 4,9 százalékról 4,8 százalékra csökkent, utoljára majdnem öt éve, 2005 márciusában volt arra példa, hogy ez alacsonyabb volt az inflációnál.
Tovább
2010.
május
30. 18:53

Nyugdíjas kedvezmények Szlovákiában

Nyugdíjas kedvezmények Szlovákiában Szlovákiában a nyugdíjasok több kedvezményre jogosultak, melyek által némileg csökkenthetik kiadásaikat. Egyes kedvezmények törvényből eredően járnak, másokat a helyi önkormányzatok hagyhatnak jóvá.
Tovább
2009.
november
23. 07:26

Sikeres volt az első Nyugdíjas Expo

Sikeres volt az első Nyugdíjas Expo A Syma csarnokban rendezett kiállításon bő kínálat volt tanácsokból, ötletekből az egészség megőrzésére, kikapcsolódásra és szórakozásra, de információt adtak az életjáradékról vagy nyugdíjelőlegről, és a bűnmegelőzésről is az érdeklődőknek. Több nyugdíjas szervezet is képviseltette magát.
Tovább
2010.
április
04. 11:01

Sweet Sixty – avagy mostohagyerek-e a fogyasztó ötven felett?

Sweet Sixty – avagy mostohagyerek-e a fogyasztó ötven felett? A tapasztalatok szerint a reklámszakma ezt a korosztályt egységesnek tekinti, noha korántsem az, és úgy képzeli, hogy maximum a gyógyhatású készítmények, és a gyógyászati segédeszközök érdeklik őket.
Tovább
2010.
április
30. 08:56

Szociális kártya a II. kerületben is

Szociális kártya a II. kerületben is A II. Kerületi Önkormányzat kedvezményes élelmiszer-vásárlást biztosító szociális kártyát vezetett be. A II. kerületben több ezer olyan nyugdíjas vagy nagycsaládos él, akik jogosultak a Szociális kártya igénylésére. Az elmúlt hetekben közel százan éltek ezzel a lehetőséggel.
Tovább
2009.
november
17. 12:40

Társadalmi szerepet vállalnának a bécsi idősek

Társadalmi szerepet vállalnának  a bécsi idősek Egy felmérés szerint az osztrák fővárosban lakó idősek fele fiatalabbnak érzi magát, mint ahány éves, és háromnegyedük hetente legalább egyszer ápolja szociális kapcsolatait.
Tovább
2009.
december
01. 18:50

Üdülési csekk jár a kisnyugdíjasoknak is

Üdülési csekk jár a kisnyugdíjasoknak is Jövőre is pályázati úton juthatnak üdülésicsekk-támogatáshoz az alacsony jövedelmű nyugdíjasok, a fogyatékossággal élők, a legalább két gyermeket nevelő munkavállalók és a szakiskolai tanulók - tájékoztatott a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART