2011.
június
10. 17:48

Szijjártó: Több szerénységet a szocialistáktól!

Címkék:
Szijjártó Péter (újabb) A miniszterelnök szóvivője szerint nyugdíjügyben a szocialisták részéről jóval több szerénységre lenne ok, hiszen - mint mondta - ha ők nem tették volna tönkre az országot, akkor most a rendvédelmi dolgozók sokkal jobb és méltóbb körülmények között tehetnék a dolgukat.

Szijjártó Péter ezt arra reagálva mondta, hogy szocialista képviselők pénteken a rendvédelmi dolgozók szakszervezeteivel egyeztettek, s azt követően Mesterházy Attila MSZP-elnök úgy fogalmazott, a szerzett jogok megvonásának próbája zajlik. Orbán Viktor kormányfő szóvivője újságírók előtt hangsúlyozta, senki semmilyen pénzt nem akar elvenni a már szolgálati nyugdíjban lévő egykori rendvédelmi dolgozóktól; "nem pénzt akarunk elvenni, hanem munkát akarunk adni"

Forrás: hvg.hu

Vissza
2011.
június
09. 15:43

Bejelentették a sztrájkot a mozdonyvezetők

Bejelentették a sztrájkot a mozdonyvezetők Kiss László, a Mozdonyvezetők Szakszervezetének elnöke a korengedményes és korkedvezményes nyugdíj megszüntetése ellen tiltakozó demonstráción, csütörtökön a Kossuth téren bejelentette: június 29-én és július 7-én 9 órától 11 óráig sztrájkot tart, ha a kormány nem tárgyal érdemben követeléseikről.
Tovább
2011.
június
04. 13:19

Nem csak az egyenruhásokról van itt szó

Nem csak az egyenruhásokról van itt szó Kónya Péter, a rendészeti sztrájkbizottság volt elnöke több fórumon hangoztatta: ha az egyenruhások nyugdíját megadóztatják, az előbb-utóbb valamennyi nyugdíjasra hatással lehet.
Tovább
2011.
június
07. 10:35

Orbán mindenkit sokkolt - Sztrájkok, tüntetések jönnek

Orbán mindenkit sokkolt - Sztrájkok, tüntetések jönnek Sztrájkok és demonstrációk következnek mostantól egymással párhuzamosan a rendvédelmi ágazatban. A szakszervezetekkel folytatott egyeztetésen Orbán Viktor kijelentette, hogy a rendvédelmi dolgozók csak az elsők a sorban, a kormány célja az, hogy 2012-től teljesen megváltoztassa a nyugdíjrendszert.
Tovább
2011.
június
10. 17:35

Teszteli a népet a kormány?

Teszteli a népet a kormány? Az MSZP szerint a rendvédelmi dolgozók nyugdíjkedvezményeinek megvonásával a kormány azt teszteli, hogy később más társadalmi csoportok szerzett jogait is elveheti-e.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART