2011.
december
14. 15:46

Szíven szúrta magát, mert megvonták a rokkantnyugdíját

Címkék:
kés Szíven szúrta magát egy férfi szerda délelőtt a nyugdíjbiztosítási igazgatóság ügyfélszolgálatán Veszprémben - olvasható a veszport.hu portálon.

Dr. Réfi Jenő, a Veszprém Megyei Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság igazgatója megkeresésünkre beszélt a tragikus eset részleteiről. - Az 55 éves férfi évek óta rendszeres szociális ellátásban és nyugellátásban részesült, emiatt időszakonként orvosi vizsgálatra kell menni. Az orvos azt állapította meg, hogy állapota javult, így csupán szociális támogatásban részesülhet.

- Az úr ma délelőtt nyugodtan kivárta a sorát, majd az ügyfélszolgálaton megmutatta a határozatot és annyit mondott, ha ő ennyit ér az országnak, akkor ezt teszi - majd szívtájékon szúrta magát egy késsel. Olyan hirtelen történt, hogy senki nem tudott időben közbelépni. A jelenlevőket is megviselték a történtek, sajnálják, hogy ilyen megtörténhet - mondta az igazgató.

A férfit a megyei kórházba szállították. Dr. Rácz Jenő főigazgatótól megtudtuk, a férfit súlyos, életveszélyes állapotban szállították a kórházba, azonnali életmentő műtétre volt szüksége. Jelenleg a baleseti osztályon ápolják.

Forrás: veszport.hu

Vissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART