2012.
április
04. 15:23

Szívritmuszavar miatt megoperálták Alain Delont

Címkék:
Alain Delon Szívritmuszavar miatt kórházban ápolják Alain Delont. Az interneten szerda délelőtt futótűzként terjedt hír nyomán a francia filmsztár titkársága annyit közölt, hogy a színész tízperces műtéti beavatkozáson esett át a Párizs közeli Neuilly-ben található Amerikai Kórházban.

"Igen, megoperáltak. Már két hete terveztük - erősítette meg néhány órával később maga a 76 éves színész telefonon a Le Parisien című fővárosi napilapnak. - Elaltattak tíz percre, és megpróbálták helyre rakni a szívemet."

Delon elárulta, hogy a szívritmuszavart két hete állapították meg nála, miután szédült és émelygett. "Ez minden olyan emberrel megtörténik, aki annyi érzelmen és nehézségen megy át, mint én. Az utóbbi időben kimerített a fiam, meg mások" - ismerte el a színész.

Arra utalt, hogy Rosalie Van Breementől született 17 éves fia, Alain-Fabien ellen eljárást indult "gondatlanságból elkövetett testi sértés" vádjával, miután a fiatalember tavaly nyáron fegyverrel sérülést okozott egy lánynak egy házibulin, amelyet Alain Delon genfi lakásában rendeztek. A színész nem volt jelen, amikor az incidens történt.
A sztár munkatársa korábban csupán annyit mondott, hogy Delon jól van. Nem kívánta megerősíteni, hogy a színész szívritmuszavar miatt került kórházba, közlése szerint ellenőrző vizsgálatra vonult be.

A celebek magánéletével foglalkozó Purepeople internetes oldal írta meg elsőként, hogy aritmiás gondok miatt Delon kedden ment be a Neuilly-i kórházba, ahol szerdán megoperálták. A portál szerint a műtét "jól sikerült", és a sztár 48 óra múlva elhagyhatja a kórházat.

Forrás: MTI

Vissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART