2013.
április
04. 15:53

Új információs tévécsatornát indított az MTVA

Címkék:
hangos reklám MTVA Infó néven új, a hirado.hu híreivel és a digitális átállással kapcsolatos információkkal jelentkező tévécsatornát indított csütörtökön a közszolgálati média - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodája.

A sajtóiroda közleménye szerint a csütörtöktől az országos digitális földfelszíni MinDigTV hálózaton elérhető, szövegek és állóképek továbbítására alkalmas csatorna a hirado.hu anyagaira alapozva nyújt hírszolgáltatást, továbbá közvetett módon részletes információkkal segíti a digitális átállás folyamatát. A közeljövőben műsorinformációkkal is bővül a tartalom - tették hozzá.

Mint írták, az új műsor vevőkészüléktől függően várhatóan automatikusan megjelenik a MinDigTV vevődekóderek vagy a korszerű televíziók csatornalistájában. Amennyiben ez nem történne meg, a csatornalistát frissíteni kell.

Kiemelték: az új, ingyenes médiaszolgáltatás a lakosság 98,5 százaléka számára érhető el, ebből 350 ezer - földfelszíni digitális vételi módot használó - háztartás rendelkezik a vételre alkalmas készülékkel.

Forrás: MTI

Vissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART