2013.
június
25. 10:10

Újabb levél jön Orbán Viktortól

Címkék:
levél stilzált Levélben tájékoztatja Orbán Viktor miniszterelnök a lakosságot a Magyarországgal szembeni túlzottdeficit-eljárás megszüntetéséről.

A hétfői Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettesnek, közigazgatási és igazságügyi miniszternek kell gondoskodnia – a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalán (KEK KH) keresztül – a személyes adatot nem tartalmazó miniszterelnöki levelek soron kívüli elküldéséről.

A határozat felhívta a KIM vezetőjét, hogy a KEK KH útjan azonnali határidővel gondoskodjon a címzettek részére megküldendő miniszterelnöki levelek megszemélyesítésével, a küldemények összeállításával, a borítékok nyomdai előállításával és a címzettek részére való megküldésével kapcsolatos feladatok ellátásáról.

A határozat azt is előírja, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkárnak adatfeldolgozási szerződést kell kötnie a KEK KH-val és a Magyar Posta Zrt.-vel.

Az Európai Unió pénzügyminisztereinek tanácsa (Ecofin) múlt pénteken, luxembourgi ülésén döntött úgy, hogy megszüntetik a Magyarország ellen a túlzott mértékű költségvetési hiány miatt 2004 óta folyó eljárást.

Forrás: MTI

Vissza
2013.
május
30. 08:39

Megszüntetnék a túlzottdeficit-eljárást

Megszüntetnék a túlzottdeficit-eljárást Az Európai Bizottság szerdán öt tagország, köztük Magyarország esetében javasolta az uniós tagállami kormányokat képviselő tanácsnak, hogy szüntesse meg a vele szemben a túlzott mértékű - vagyis az elfogadható plafonnak tekintett három százalék fölötti - költségvetési hiány miatt folyó eljárást.
Tovább
2013.
június
23. 05:59

Megszüntették a túlzottdeficit-eljárást

Megszüntették a túlzottdeficit-eljárást Megszüntették a Magyarország ellen a túlzott mértékű költségvetési hiány miatt 2004 óta folyó eljárást - közölte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, az EU-országok pénzügyminisztereinek (Ecofin) döntését ismertetve.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART