2013.
február
28. 12:06

VitalExpo - Új egészségügyi kiállítás a HUNGEXPO-n

Címkék:
VitalExpo Mostanáig nem volt olyan rendezvény, ami segítséget adott volna a tájékozódásban vagy akár csak a lehetőségek megismerésében. A VitalExpo kiállítás ezt a szerepet tölti be, segíti a kommunikációt a lakosság és az egészségügyi szolgáltatók között - mondják a szervezők.

A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban állami- és magánklinikák, gyógyszer-, gyógyászati segédeszköz- és étrend-kiegészítő gyártók mutatják be termékeiket és szolgáltatásaikat. A rendezvény és a kiállító cégek célja, hogy az egészséges életmód, az utóbbi években tapasztalt tendencia szerint, egyre népszerűbb legyen.

A bemutatkozás és a tájékoztatás mellett ezért számos vizsgálatot is ingyen végeznek el a kiállítás ideje alatt. Szűrővizsgálatokat több alkalommal az ország több helyén is tartanak, a VitalExpo-n azonban az ismert szűrések mellett komplex vizsgálatoknak is alávethetik magukat a látogatók. A kiállításon lesz vérnyomás- és vércukormérés, inbody testösszetétel vizsgálat, professzionális látásvizsgálat, homeopátiás gyógymódok, egyénre szabott folyadék beviteli illetve táplálkozással összefüggő tanácsadás és családi hidratációs tippek kicsiknek és nagyoknak.

A szombati napon speciális szűrőkamionban végeznek kardiológiai, szemészeti, tüdőgyógyászati és egyéb vizsgálatokat.

A kiállítás négy napja alatt előadások lesznek a daganatos betegségek felismeréséről, az étel-intolerancia jellegzetes tüneteiről, a sport szerepéről és a megfelelő folyadékfogyasztásról.

Bővebb információ, részletes program: www.vitalexpo.hu
 

Vissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART