2010.
január
13. 08:11

Vitray Tamás szinte teljesen nyugdíjba vonult

Címkék:
vitray Vitray Tamás januártól már csak könyve írásával, és egy kábeltelevízión futó műsorával foglalkozik, a tanítástól 32 év után búcsúzott.

A 77 éves médiaszakember 32 év után intett búcsút a Színház- és Filmművészeti Egyetemnek. Ahová még Várkonyi Zoltán irányítása alatt csatlakozott, mint a televíziós műsorkészítő-, adásrendező szak vezetője. Azóta dolgozott már együtt az MTV korábbi elnökével, Horváth Ádámmal és Bárdos Andrással is. Olyan televíziós szakemberek kerültek ki a keze alól, mint Máté Krisztina, Kolosi Péter, Jáksó László vagy épp Batiz András.

A „tanár úr” leginkább az utazásba fáradt bele, hisz feleségével, Kállai Borival a Budapest agglomerációjához tartozó Gödön élnek, ahonnan meglehetősen nehézkes a fővárosba való bejutás a reggeli órákban.

Vitray Tamást 2009. június 26-án vett kényszerű búcsút a Magyar Televíziótól, ahol létszámleépítés címén tőle is megváltak. Pedig néhány hónapos megszakításokat leszámítva, 51 éves át szolgálta a közszolgálati televíziót, amelynek már szinte a kezdetek óta, 1958 óta a tagja volt.

A televíziózás 77 éves doyenje jelenleg újabb önéletrajzi könyvén, a Frontszolgálaton dolgozik, emellett a DigiSporton jelentkezik rendszeresen magazinműsorával a Kibicekkel péntek esténként.

Forrás: Vasárnapi Blikk


 

Vissza
2010.
január
09. 14:32

Miért tiszteletet parancsoló az idősek szava?

 Miért tiszteletet parancsoló az idősek szava? Francia kutatók szerint az idősek szava evolúciós és valószínűleg genetikai okok miatt kelt tiszteletet a fiatalabbakban.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART