2011.
március
24. 21:00

Wittner Mária: "Horn Gyula három éve vergődik és képtelen meghalni"

Wittner Mária Novák Előd jobbikos képviselő szerint Horn Gyula kormánya jobban együttműködött az ellenzékkel, mint most a Fidesz. Wittner Mária '56-os túlélő viszont azt mondta, Horn Gyula hóhér volt, aki három éve vergődik a Honvéd Kórházban, mert képtelen meghalni.

Furcsa vita alakult ki a parlament plenáris ülésén Horn Gyula egykori szocialista kormányfő szerepéről a jobbikos Novák Előd és a fideszes Wittner Mária között. Novák Előd azt mondta: a '90-es években Horn Gyuláék komolyabban vették a nemzeti együttműködést, mint most a Fidesz, mert önmaguk kétharmados többségét korlátozva beemelték a négyötödös szabályt az alkotmány előkészítésébe.

Wittner Mária 56-os halálraítélt ezzel szemben azt mondta: ugyanez a többség négy évvel később ki is vette ezt a passzust a szabályok közül. Wittner egyúttal közölte: "Horn Gyula hóhér volt", és "három éve ott vergődik a Honvéd kórházban, mert képtelen meghalni".

Forrás: Westindex/szerk.

Vissza
2010.
december
13. 08:25

Horn Gyulát nem akarták elküldeni a kórházból

Horn Gyulát nem akarták elküldeni a kórházból Soha, sem az Állami Egészségügyi Központ, sem a Honvédelmi Minisztérium (HM) jelenlegi vezetése részéről nem merült fel, hogy Horn Gyula volt miniszterelnököt ne ápolják tovább a Honvédkórházban - közölte a honvédelmi tárca sajtóirodája az MTI-vel. Mint írták, "az elmúlt napokban a sajtóban megjelent félrevezető híradások helyreigazítására" adták ki a szombati közleményt.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART