2011.
december
21. 12:02

Zálogházba adják vagyonukat a nyugdíjas művészek

Klapka György Sztároknak segít a legnagyobb titokban Klapka György zálogháza. A táncosból lett vállalkozó kora ellenére mindennap besétál az üzletébe, mert állítása szerint a vevőknek szüksége van rá.

- Igénylik a vevők, hogy személyesen foglalkozzak velük. De van olyan eladó is, sajnos a nyugdíjas művészkörökből egyre több, aki a személyes diszkréciómban bízva fordul hozzám végső kétségbeesésében – mondja Klapka, aki nem egy sztárt mentett meg csődtől.

– Sok nyugdíjas kollégám, színész, énekes, táncos nem tudja fizetni már a rezsijét sem. Eleinte a családi porcelánokat, étkészletet hozták be, majd az örökölt bútoraikat, faliórát, de már az ékszereiknél tartanak. Nemrég egyik énekesnőnk hozta be elhunyt édesapja fedeles antik aranyóráját, sírva vált meg az emléktől, de kénytelen volt, mert a végtörlesztést választották, hogy megmentsék otthonukat.

További részletek a Blikk.hu oldalon.

Forrás: pink.hu

 

Vissza
2011.
február
28. 16:58

A magyarok fele napról-napra él

A magyarok fele napról-napra él Növekvő munkanélküliség jellemzi a magyar gazdaságot, a társadalom fele napról-napra él – derül ki a legfrissebb statisztikákból. Az áremelkedések, az egészségügy és a nyugdíjak foglalkoztatják leginkább a magyarokat.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART